AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, seçim çalışmalarını sürdürüyor.
Recep Şeker, seçim çalışmaları kapsamında Pazar esnafını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Şeker’e seçim çalışmalarında AK Parti Karaman İl Başkanı Nazmi Ünlü, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akça ve partililerde eşlik etti. Şeker, seçim çalışmalarında yoğun ilgiyle karşılaştı.
"40 BİN ENGELLİ KAMU PERSONELİ OLACAK"
Engelli bireylerle kahvaltıda buluşan AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, engellisine sahip çıkmayan bir milletin geleceğinden emin olamayacağını belirterek, herkesin bir engelli adayı olduğunu, engellilere huzur içinde yaşayabilecekleri hayat şartlarını sunmak gerektiğini dile getirdi. Hükümetin 20 Mayıs’ta 4 bin 600 engelliyi daha kamu görevine atayacağını kaydeden Şeker, böylece 2002 yılında 5 bin 777 olan engelli kamu personeli sayısının 40 bine ulaşacağını ifade ederek, "Modern toplumun en önemli özelliklerinden birisi engelli vatandaşlarına sahip çıkmasıdır. Bizde çocuklarımızın topluma adaptasyonunu sağlamak, onları toplum içerisinde bir birey olarak görmek için toplumun her alanında onlara yatırımlar yapıyoruz. Toplumumuzun göz bebeklerini geleceğe daha iyi hazırlayarak onları da iş sahibi yapıyoruz’’ dedi.
"EKONOMİDE ÇARPICI BİR DÖNÜŞÜM YAŞANDI"
AK Parti hükümetleri zamanında ekonomide çarpıcı bir dönüşüm olduğunu dile getiren AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, "Ekonomi vizyonumuzu tutarlı, etkili ve başarılı bir şekilde hayata geçirdik. Bu yeni kapsayıcı ekonomik modelimizin daha iyi anlaşılması için AK Parti öncesi dönemlerin hatırlanmasında büyük yarar vardır. Geçmiş ile mukayese edildiğinde, hemen her alanda olduğu gibi ekonomide de çarpıcı bir dönüşüm görülmektedir. Bu tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimize olumlu şekilde yansımaktadır. İnşallah bu ekonomik istikrar 7 Haziran’dan sonrada devam edecektir. Bu seçimden de hiçbir yoruma ihtiyaç bırakmayacak şekilde Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun liderliğinde hem ülke genelinde hem de Karaman’da milletimizle, değerli hemşehrilerimizle birlikte büyük bir başarıya imza atacağız. 13 yıldır kesintisiz süren seçim geleneğini bir kez aha tekrarlayıp, milletimizle AK Parti’nin kopmaz gönül bağını sandığın iradesiyle bir kez daha tescilleyeceğiz inşallah’’ diye konuştu.
Şeker, ziyaretler esnasında kendisine aktarılan sıkıntıları tek tek not etti.