10 Nisan Polis Haftası kutlamaları çerçevesinde Pasinler İlçe Emniyetince düzenlenen etkinliklere çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
İlk Program Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Coşkun tarafından çelenk sunumu yapıldı. Çelenk sunumu programının ardından “Polis Halk El Ele” yürüyüşü öncesi Pasinler Halk Eğitim Merkezi folklör ekibi tarafından folklör gösterimi yapıldı.
Pasinler’de her yıl geleneksel hale getirilen “Polis Halk El Ele Yürüyüşü” Pasinler Belediyesi önünden başlayıp, İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde son buldu. Yürüyüş çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti. Yürüyüş sonrası İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri tarafından programa iştirak eden davetlilere ikramlarda bulunuldu.
Pasinler Kaymakamı Ali Ada, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu ve Pasinler İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Coşkun, Türk Polis Teşkilatının 170. yıl kuruluş yıl dönümü nedeniyle pasta kestiler. Daha sonra Pasinler Kaymakamı Ali Ada’ya, Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu’na ve emniyet teşkilatına destek verenlere plaket takdim edildi.