ORDU (AA) - AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa ilçesinde İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen “Çocuğunu ve Torununu Al, Sabah Namazına Camiye Gel” Projesine katılarak destek verdi.

Fatsa Orta Büyük Camisi'nde düzenlenen projeye destek olmak için AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, AK Parti 23. Dönem Milletvekili Ayhan Yılmaz, AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ve parti yönetim kurulu üyeleri sabah namazını çocuklarla kıldı.

 İlçe Müftüsü Hüseyin Can projeye destek veren AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener’e ve tüm vatandaşlara teşekkür ederek projenin uzun bir süre devam edeceğini söyledi.

 Çocukları sabahın erken saatlerinde camide görmenin mutluluk verici olduğunu söyleyen Şener, şöyle konuştu:

"Sabahın erken saatinde çocuklarımızı burada görmek ne kadar güzel. Türkiye'de başka bir örneği var mı bilmiyorum ama bu güzel faaliyeti başlatan başta camimizin görevlileri, İlçe Müftümüze, emeği geçenlere, çocuklarımızı getiren babalara, dedelere ve onları hazırlayan annelere çok teşekkür ediyorum. Alışkanlıklar küçük yaşta başlıyor, çocuklar için bu yaşta burada olmanın önemi ilerleyen zamanlarda daha iyi anlaşılıyor. Bir Cizvit Papazı diyor ki ‘Bana çocuğu 3-  7 yaş arası verin, ben eğiteyim sonra ne yaparsanız yapın" Onun için küçük yaşlardaki eğitimin, birlikte olmanın şu güzelliği paylaşmanın anlamı çok büyük. Allah hepinizden razı olsun, Allah ibadetlerinizi kabul etsin. Küçük yavrularımızı da gözlerinden öpüyorum tebrik ediyorum."