Galatasaraylı futbolcu Tarık Çamdal, 4-1 galip geldikleri Torku Konyaspor maçının ardından, “Hamza Hoca’nın kalitesi ortada. Prandelli döneminde bunları yapamıyorduk” dedi.
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Galatasaray’ın Torku Konyaspor’u 4-1 mağlup ettiği mücadelenin ardından sarı-kırmızılı takımın genç futbolcusu Tarık Çamdal açıklamalarda bulundu. Genç futbolcu, bu akşam birbirinden güzel goller izlediklerini ifade ederek, “Güzel bir maç oldu. Kupanın sürprizlere gebe olduğunu herkes gördü. Maça iyi konsantre olduk ve girdiğimiz pozisyonları değerlendirip bir üst tura çıktık” diye konuştu.
Tarım Çamdal’a, Sabri’nin yokluğunda sağ bek pozisyonda oynamasının sorulması üzerine, kendisinin elinden geleni yaptığını söyledi. Çamdal, “Uzun bir süre oynamadım ama her zaman çalıştım. Bu forma çok büyük. Ben de çalıştım ve formaya kavuştum. Elimden geleni yapıyorum. Daha iyi olacağım. Maç oynadıkça futbolcu gelişir. O yüzden bana görev verilirse elimden gelenin en iyisini yapacağım” yanıtını verdi.
Hamza Hamzaoğlu’nun gelişiyle takımda nelerin değiştiğinin sorulması üzerine genç futbolcu, “Takımda güzel bir hava oluştu. Artık her zaman pozitif düşünüyoruz. Sonuçlarda zaten bunu gösteriyor. Prandelli döneminde bunları yapamıyorduk. Hamza Hoca’nın kalitesi ortada. Bize çok şey öğretiyor. Bir ağabey gibi davranıyor. Onunla çalışmaktan dolayı mutluyuz” diyerek sözlerini sonlandırdı.