Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, Salihli Ülkü Ocakları, Salihli MHP İlçe Teşkilatı ardından da Salihli Belediyesi’ni ziyaret etti. Ocak, teşkilat ve Salihli Belediye başkanından tam destek alan Hasan Eryılmaz’a ilçe teşkilat yönetiminden Hasan Çimen’in, “Allah seni başımızdan eksik etmesin. İnşallah seni Ankara’da göreceğiz” şeklindeki konuşması ziyaretlere damga vurdu.
Büyükşehir Belediyesi’nde aldığı görevlerde Başkan Cengiz Ergün’le birlikte ilçeleri karış karış gezen Hasan Eryılmaz, MHP’den milletvekili aday adaylığını açıkladığı günden itibaren bu alışkanlığını yine bozmadı. Hasan Eryılmaz, önceki gün Salihli Ülkü Ocakları, Salihli MHP İlçe Teşkilatı ardından da Salihli Belediyesi’ni ziyaret etti. Eryılmaz, Ülkü Ocakları’na yaptığı ziyarette gençlerin düşüncelerini alıp sorularını yanıtladı. Ülkü Ocakları ziyaretinden sonra Salihli İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Eryılmaz, coşkulu bir şekilde karşılandı. İlçe Teşkilat Başkanı Mesut Kızıltuğ ve yönetimiyle görüş alışverişinde bulunan Hasan Eryılmaz’a, ilçe teşkilat yönetiminden Hasan Çimen’in dualar etmesi ziyarete damga vurdu. Hasan Çimen’in “Allah seni başımızdan eksik etmesin. İnşallah seni Ankara’da göreceğiz” duaları Eryılmaz’ı duygulandırdı. Eryılmaz, “Bizler bu yola sizin gibi büyüklerimizin dualarını alarak yola çıktık. Sevdamız Manisa diyerek çıktığımız bu kutlu yolda Milliyetçi Hareketi iktidar yapmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.
Eryılmaz, son olarak Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda’yı makamında ziyaret etti. Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zeki Kayda, “Hasan Eryılmaz kardeşimiz gibi genç ve başarılı isimleri siyasette görmekten büyük mutluluk ve gurur duyduk. Kendisi, Büyükşehir belediyesinde aldığı görevlerde bizlere çok yardımcı olmuştur. İnanıyorum ki vekil seçilip Ankara’ya gittiğinde de bizlere yardımcı olacaktır. Bu tip isimleri TBMM’de görmek Milliyetçi Hareket için de çok önemli olacaktır” diye konuştu.
“Sıkılmadık el bırakmayacağız” diyen Hasan Eryılmaz ise, “Salihli belediye başkanımız göreve geldiğinden beri çalışmasıyla tüm belediyelere örnek olmuştur. Milliyetçi Hareket Partili bir belediyenin nasıl olduğunu bizlere göstermiştir. Belediyedeki görevlerimizde de kendisiyle sürekli görüşüyorduk. Bizler her zaman sorun üreten değil sorun çözen tarafta olduk. Nasip olur da Ankara yolu bizlere görünürse Manisa için milletimiz için durmadan çalışacağız” dedi.