Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde görevli Yrd. Doç. Dr. Aydın Zor, Kırgızistan’daki Manas Üniversitesi’nde Grafik Tasarım Sergisi açtı.
Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Aydın Zor’un eserlerinin yer aldığı serginin açılışını Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sebahattin Balcı yaptı. Açılışa Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Başbuğ, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Sadullah Çebi, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Attila Döl ile çok sayıda akademisyen ve öğrenci katıldı. Sanatta özgünlüğün çok önemli olduğunu belirten Prof. Dr. Sebahattin Balcı, sergide yer alan çalışmaların yapım tekniği ve konusu itibariyle özgün olması sebebiyle dikkate alınması gerektiğini söyledi.
Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Başbuğ, öğrencilerinin katılımıyla bir çalıştay yapıldığını belirtti. Başbuğ, “Çalıştayda Yrd. Doç. Dr. Aydın Zor’un sergilediği çalışmaların üretim tekniği, uygulamalı olarak gösterildi” dedi.