AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dünya Şampiyonu güreşçi Selçuk Çebi, seçim çalışmalarının temposunu artırırken, sporundan da vazgeçmiyor.
Aday adaylığı süreciyle ilgili siyasi çalışmalarını gün boyu sivil toplum kuruluşlarını ziyaretlerin yanı sıra, ilçe, köy ve mahalle gezileriyle aralıksız sürdüren Selçuk Çebi, akşam saatlerinde de salonun yolunu tutuyor. Selçuk Çebi, Rio-2016’da Olimpiyatlarda Türkiye’ye bir madalya daha kazandırmak için antrenmanlarını aksatmamaya özen gösteriyor.
Selçuk Çebi, siyasi alandaki çalışmalarından özellikle gençlere zaman ayırıyor. Onlarla sohbet ediyor, sorunlarını dinliyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Boks Kulübü’nü ziyaret edip çocuklarla birlikte antrenmana çıkan Dünya Şampiyonu Selçuk Çebi ilgi odağı olurken, Antrenör Hasan Pala yönetiminde boks eğitimi alan minik sporcular ve gençler Dünya Şampiyonu ile spor yapmaktan ise mutlu olduklarını belirtiyor.
Selçuk Çebi, “Sizin aranızdan Dünya şampiyonu çıkmasını bekliyorum. Ben de sizin çalıştığınız bu salonda çalışıp hedefime ulaştım. Üstelik bu yan salonda çalıştım. Sizin benim gibi ulaşım sorununuz yok. Eviniz yakın. Ben her gün 80 kilometre mesafeye antrenmanlara gidip geldim. Sizde bu enerji bu inanç var. Başarmamanız için bir neden göremiyorum” dedi.
Antrenör Hasan Pala ise “Sporcularımızı motive edecek, sevgi ve saygısı ile örnek olmuş bir Dünya Şampiyonu’nun aramızda olması gurur verici. Kendisine teşekkür ediyoruz. Bu salonlardan çıkan birinin geldiği yeri unutmayıp bize zaman ayırmasından dolayı mutlu olduk” diye konuştu.