Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Melikgazi Belediyesi ve Kocasinan Belediyesi’ni ziyaret etti.
Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve ekibi, çeşitli istişare toplantıları yapmak ve resmi temaslarda bulunmak için il dışı gezilerini devam ettiriyor. MASKİ Genel Müdürü Özgür Özdemir, Başkan Yardımcısı Haydar Şahin ve İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman ile Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayraktar’ı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı makamlarında ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Belediye Başkanlarına Malatya kayısısı hediye etti.
Amaçlarının ve hedeflerinin en iyi hizmetleri Yeşilyurtlulara kazandırmak olduğunu dile getiren Polat, "Çeşitli İistişare toplantıları yapmak için Kayseri ilimize geldik. Burada çok kıymetli Belediye Başkanlarımızı ziyaret ederek, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden ötürü Sayın Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.