CHP Antalya milletvekili aday adayı avukat Figen Albuga Çalıkuşu ilçe ziyaretlerine devam ediyor.
Korkuteli, Kaş, Elmalı ve Demre ilçelerinde CHP’li üyelerle bir araya gelen CHP Antalya milletvekili aday adayı Figen Albuga Çalıkuşu, kadınların yoğun olarak ilgi gösterdiği toplantıda kendilerini en iyi temsil edecek adayları belirlerken titiz davranmaları gerektiğini kaydetti.
Konuşmasında ön seçimle birlikte üyelerin eline çok önemli bir fırsatın geçtiğini ve bu fırsatı değerlendirirken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun da dediği gibi kadınlara ve gençlere ağırlık verilmesi gerektiğinin üzerinde duran Figen Albuga Çalıkuşu, üyelerden aldığı enerji ve heyecanla çalışmasını sürdürdüğünü söyledi. Albuga Çalıkuşu, iktidar için hazır olduklarını da sözlerine ekledi.
Toplantıda Kadın katılımının fazla olmasının inancını arttırdığını ifade Albuga Çalıkuşu, “Antalya nüfusunun yarısının kadın olduğunu düşünürsek ve listelerden kadın vekil çıkmazsa Antalya’nın yarısını ıskaladık demektir. Kadın olmaz ise hayatı ıskalarız” diye konuştu. Hayatı ıskalamanın da hiç bir başarı getirmeyeceğini söyleyen Albuga Çalıkuşu, “Hayatı daha fazla ıskalayıp doğal dengeye kadın-erkek eşitliğine ihanet etmeyelim’’ ifadelerini kullandı.