Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaklaşık 9 yıl görev yapan Fazlı Bayram Hadi’ye, Adana Amatör Spor Kulüpler Federasyonu(ASKF) ailesi tarafından veda yemeği düzenlendi.
Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, Hastaneler mevkiinde bulunan Çapa Restoran’da verilen yemekte yaptığı konuşmada, yaklaşık 9 yıldır koordineli ve ağabey kardeş ilişkileri şeklinde çalışmaları olduğunu söyledi.
Hadi’nin Ankara’ya atanmasının Adana için kayıp olduğunu vurgulayan Gülleri konuşmasında şunlara yer verdi:
“Yaklaşık 9 yıldır büyük heyecanla Fazlı Bayram Hadi ile koordineli çalışarak Adana sporuna önemli katkılar sağladık. Görevi süresince Fazlı Bayram Hadi mesai saati gözetmeden çalışmalar yaptı. Kentte gerçekleştirilen Ulusal ve Uluslararası organizasyonlardan tam not aldı. Her zaman kurumlar içerisinde birlik ve beraberliğini sağladı. Görevde olduğu sürece yeni tesisler ve mevcut tesislerin daha verimli kullanılması için projeler üretti. Yeni görevinde başarılar diliyoruz.”
"50 YILLIK SPOR YAŞAMIMDA ADANA’NIN ÖZEL BİR YERİ VAR”
Yaklaşık 9 yıl Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yaptığını belirten Hadi,sporun taban birlikleriyle uyum içinde çalıştıklarını, aile ve toplumda spor bilincinin gelişmesi için çaba gösterdiğini ifade eden Hadi,”50 yıllık spor hayatımın 9 yılını burada geçirdim. Ekip çalışması içinde Adana’nın spor kenti olmasını sağladık. Çıtayı yükselterek bayrağı iyi bir yere taşıyabildiysek ne mutlu bize. ASKF ile ortaklaşa projeler üreterek gençlere yararlı çalışmalar yaptık. Yaşamımda Adana’nın ayrı bir yeri var. Buradaki dostlarımı asla unutmayacağım. Adana her şeyin en iyisine layık” dedi.
Hadi, kendisine veda yemeği düzenleyen ASKF Başkanı Ali Gülleri ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Etkinlikte konuşan eski Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Tuncer Akdoğan, Hadi ile 20 yıldır beraber olduğunu belirterek, "3 dönem önce bu bayrağı ben bıraktım. Önemli olan geride hoş bir seda bırakabilmek. Müdürümüz kent için önemli bir isimdi. Bundan sonraki hayatında dostluğumuz devam edecek. Yeni hayatında kendisine başarılar diliyorum" diye konuştu.
Ayrıca yemekte Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Gülleri, çalışmaları ve emeğinden dolayı Hadi’ye plaket ve kravat armağan etti.
Adana ASFK tarafından verilen yemeğe, Futbol Federasyonu İl Temsilcisi Mehmet Çiftçi,Seyhan Belediyesi Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir, ASKF Yönetim Kurulu Üyeleri Zeki Aysan, Ramazan Çimen, Hacı Gökşenli, Şahin Ciğer, Ahmet Bozan katıldı.