Didim ve Yöresi Engelliler Derneği (DİYED) Başkanı Bedri Altıntaş, Derneğe katkı sunan hayırsever vatandaşları işyerlerinde ziyaret edip, teşekkür plaketi verdi.
Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş geçtiğimiz yıl 1001 Sevgi Gönüllüleri projesinde yer alan Didim iş adamlarından Değişim Yapı Market Sahibi Lütfi Göbekli ve Davut Gökdemir’i ziyaret edip, Derneğe yaptıkları Akülü Sandalye yardımı ve desteklerinden dolayı teşekkür plaketi verdi.
Yine ziyaretler kapsamında 3 Aralık 2014 Dünya Engelliler Gününde düzenlenen gecede açık arttırmaya sunulan Atatürk portresini 4250 TL vererek alan ve derneğe katkı sağlayan Serbest Mali Müşavir Dilek Aykaç’ı ziyaret eden Altıntaş, katkılarından dolayı Aykaç’a teşekkür plaketi verdi.
Didim ve Yöresi Engelliler Derneği Başkanı Bedri Altıntaş “Derneğimiz ve Engelli bireylerimiz için tüm toplum kesimlerinin destek ve duyarlılıkların artarak sürmesini diliyorum. Engelli kardeşlerimize umut olan, derneğimize destek olup yine derneğimizle işbirliği içerisinde olan herkese teşekkürlerimi sunarım” dedi.