Siirt’in Pervari İlçe Kaymakamı Murat Kahraman, köylerde incelemede bulunarak yapımı devam eden köy okullarını denetledi.
Kaymakam Kahraman beraberinde İlçe Emniyet Amiri Vekili Zeki Çakırtaş, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Sıddık Çakan, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdür Vekili Muhammed Arslan, İlçe Özel İdare Müdürü Ümit Ömür Özcan ve diğer ilçe kurum yetkilileriyle ilk olarak Umurlu mezrasını ziyaret etti. Mezradaki vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinleyen Kaymakam Kahraman, devletin sıcak yüzünü vatandaşa hissettiriyor. Gerek ilçede gerek ise köylerde yaşayan vatandaşların çağın gerektirdiği yaşam standardına kavuşması için büyük bir gayret gösterdiklerini dile getiren Kahraman, eğitimden sağlığa, ulaşımdan tarım ve hayvancılığa kadar birçok alanda köylülerin sorunlarıyla yakından ilgilendiklerini dile getirdi. Kahraman, amaçlarının vatandaşların huzur ve güven içinde, medeniyetin nimetlerinden en iyi şekilde yararlandırılmalarını sağlamak olduğunu söyledi.
Köylülerin sorunlarının çözümü için ilgili kurum amirlerine talimat veren Kahraman, daha sonra Palamutlu köyünde yapımı devam eden okul inşaatını yerinde inceledi.