AK Parti Konya Milletvekili Hüsnüye Erdoğan ve Ömer Faruk Kanık, Kültürpark’taki AK Parti Mobil Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) noktasında vatandaşlarla bir araya geldi.
Milletvekili Adayı Erdağan ve Kanık, Kültürpark’taki AK Parti Mobil SKM noktasında vatandaşlarla sohbet ederek genel seçim öncesinde destek istedi.
Seçim çalışmaları esnasında bir açıklama yapan Milletvekili Adayı Hüsnüye Erdoğan, seçimlerin yaklaşmasıyla çalışma temposunun arttığını belirterek, “Uyumayacağız, yemeyeceğiz, içmeyeceğiz. Bütün gücümüzle Sayın Başbakanımızı gururlandıracak, 14 arkadaşımızı meclise taşıyacak şekilde çalışmalarımız devam ediyor. Türkiye genelinde de en iyi oy oranı ve milletvekili sayısı için hep birlikte çalışıyoruz” dedi.
Milletvekili Adayı Ömer Faruk Kanık ise, “Hava soğuk ve yağmurlu ama insanlarımız çok sıcak. İnsanlarımız AK Parti’ye, Başbakanımıza sahip çıktığını her platformda gösteriyor, dile getiriyor ve Mobil SKM’ye de yoğun bir ilgi gösteriyor. Önümüzdeki hafta yapılacak olan miting belki de Konya’nın en büyük mitingi olacak. Bütün hemşehrilerimizi mitinge bekliyoruz. Konya’nın tarihinde yapacağı en büyük mitinge de bütün hemşehrilerimizin tanıklık etmesini istiyoruz” şeklinde konuştu.