PTT 1. Lig’in 34. ve son haftasında Orduspor, sahasında konuk ettiği Boluspor’a 2-0 mağlup olarak PTT 1. Lig’e buruk veda etti.
Maçın ardından iki takım teknik direktörü değerlendirmelerde bulundu. Ligin 2. yarısında özkaynakları ile onurlu bir mücadele verdiklerini ifade eden Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, "Boluspor müsabakası ile PTT 1. Lig’deki son maçımızı oynadık. Orduspor bu ligde 2. yarının ilk maçı ile kendi öz kaynağı ile devam etme kararı almış ve bugünkü maç ise bunun sonuydu. Özkaynak birlikte, üzerine almış oldukları bu sorumluluğu ilk müsabakadan bugünkü son müsabakaya kadar, güçlerinin yettiği kadarıyla ortaya koymaya çalıştılar. Onların şu an yaşları küçük ancak kocaman yürekleri olduklarını düşünüyorum. Orduspor’un armasını en iyi şekilde taşıdıklarını düşünüyorum. Kaybettik ama ben çocuklarımla gurur duyuyorum. Üzerine almış oldukları sorumluluğu en iyi şekilde yerine getirdiklerine inanıyorum. Tüm imkansızlıklar, içerisinden verilmiş olan bu onurlu mücadeleden dolayı futbolcularıma tekrardan teşekkür ediyorum" dedi.
BOLUSPOR CEPHESİ
Sezonun son maçını kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Boluspor Teknik Direktörü Reha Erginer, "Sezonun son maçı ve iki takım açısından bir veda maçı idi. Orduspor çok uzun süre önce bu lige veda etti ama, bence en saygı duyulması gereken takım olduğunu düşünüyorum. Çocuklar sahada sezon boyunca çok önemli bir duruş sergilediler onları tebrik etmek lazım. Bugün de sanki sezonun ilk maçı gibi oynadılar, çok istekli coşkulu ve arzulu oynadılar. Biz de onlara aynı şekilde karşılık verdik. Buraya sezonu 3 puanla kapatmak için gelmiştik istediğimizi aldığımız için mutluyuz. Önümüzdeki sezon hem Orduspor’a hem de Boluspor’a başarılar diliyorum" diye konuştu.