Türkiye’nin ilk ve tek sokak karnavalı olan ve bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen Portakal Çiçeği Karnavalı’na Adana Genç İş Adamları Derneği’de (AGİAD) müzik grubuyla renk kattı.
Adana’da renkli hareketli, coşkulu günlerin yaşanmasına neden olan Portakal Çiçeği Karnavalı, halkın büyük ilgi ve katılım göstermesiyle şehirde tam anlamıyla şenlik rüzgarları estirdi. Karnaval komitesinin belirlediği etkinliklerin yanı sıra kentin önde gelen sivil toplum kuruluşları da kendi çaba ve organizasyonlarını hayata geçirerek Adana’nın karnavalının daha da güzel geçmesine katkıda bulundu.
Adana’nın etkili sivil toplum kuruluşlarından olan ve kentin ekonomik gelişmesine yönelik çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Adana Genç İş Adamları Derneği de “Müzik grubu” ile karnavala renk kattı. Atatürk Parkı’nda kurulan platformda sahne alan AGİAD Müzik Grubu, Adanalılara unutulmaz bir konser verdi. Katılımcıların coşku içinde izledikleri, hareketli şarkılarla dans edip oynadıkları konser neşe içinde sürdü.