Halkın havayolu AnadoluJet, lezzetli ikramları, şık ve konforlu dinlenme alanları ve uçağa direkt geçiş imkânı sunan özel yapısı ile seyahat konforunu artıran İstanbul Sabiha Gökçen İç Hatlar CIP Salonu’na özel kampanyasını 31 Mayıs 2015 tarihine kadar uzattı.
Yalnızca havada değil karada da kaliteli hizmetini sürdüren AnadoluJet, yolcularına; İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı (SAW) İç Hatlar CIP Salonu’nda konforu yaşatmaya devam ediyor.
Sabiha Gökçen Havalimanı İç Hatlar’da yolcu terminalinden bağımsız bir girişi olan ve 1290 m2’lik bir alanda hizmet veren SAW İç Hatlar CIP Salonu için geçerli olan kampanya kapsamında; AnadoluJet’in iç hat seferleriyle seyahat eden Miles&Smiles Classic Plus, Elite ve Elite Plus Kart sahipleri; yetişkin yolcular için 15 TL, çocuk yolcular için 7,5 TL ödeyerek SAW İç Hatlar CIP Salonu’ndan yararlanabiliyor.
AnadoluJet ile seyahat eden Miles&Smiles Classic Kart sahibi ya da Miles&Smiles üyesi olmayan tüm yolcular yetişkinler için 25 TL, çocuklar için 12,5 TL ödeyerek CIP Salonu’nun keyfini çıkarıyor.