AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, Nevşehirli hayırsever iş adamı Süleyman Yaşar Ağaçdiken tarafından H.Avni İncekara Fen Lisesi´ne yaptırılacak olan 100 öğrenci kapasiteli kız öğrenci pansiyonu inşaatının temel atma törenine katıldı.
Nevşehirli hayırsever iş adamı Süleyman Yaşar Ağaçdiken tarafından H.Avni İncekara Fen Lisesi´ne yaptırılacak olan 100 öğrenci kapasiteli kız öğrenci pansiyonu inşaatının temelli düzenlenen törenle atıldı.
H. Avni İncekara Fen Lisesi´ne yaptırılacak olan 100 öğrenci kapasiteli kız öğrenci pansiyonu inşaatının temel törenine Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Milli Eğitim İl Müdürü Osman Şimşek, Nevşehirli hayırsever iş adamı Süleyman Yaşar Ağaçdiken ailesi ve Eğitim camiasından çok sayıda kişi katıldı.
AK Parti Nevşehir Milletvekili adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider, temel atma töreninde Fen Lisesi yurt binasının Nevşehir’e hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti. (MÖZ_