Halil Avcı Şirketler Grubu’nun Adana’da standartları yükselterek gerçekleştirdiği Dreampark’da yaşam başlıyor. Konutların tapuları sahiplerine teslim edilmeye başlandı.
Gösterilen büyük ilgi nedeniyle satışların büyük bölümünün henüz proje başlangıcında, bankalardaki gibi “sıramatik yerleştirilerek” gece 24.00’e kadar yapıldığı proje tamamlandı.
Halil Avcı Şirketler Grubu’nun, Adana’nın Mavi Bulvar’a değer katan Dreampark projesi müşterilerine sadece iyi bir ev değil, iyi bir yatırım imkanı da sundu.
Halil Avcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Avcı, Dreampark Halil Avcı’dan daire alanların şimdiden yaklaşık yüzde 41’ lik bir kar ettiklerini söyledi.
Avcı proje lansmanında "Adana’nın en yatırım getirisi yüksek, farklı, vizyonu geniş ve en çok prim yapacak projesini gerçekleştiriyoruz" dediklerini anımsatarak, “Şimdi bu söylediklerimizi yapmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnsanlar Adana’nın en çok prim yapacak olan projesi Dreampark’ı tercih ederek sadece ev sahibi olmadılar aynı zamanda geleceğe yönelik getirisi en yüksek şekilde olacak bir yatırım da yapmış oldular’’ dedi.
1+1, 2+1, 3+1, kat bahçeli ve teraslı dairelerin yanı sıra bir çok alternatif seçeneklerinin bulunduğu Dreampark projesi yaşam ihtiyaçlarına cevap veriyor.
Gerçek sinema salonlarını aratmayan 3D’li sinema salonu, 300 m2 yüzülebilir alanı olan bir yüzme havuzu, basketbol sahası, gerçek ölçülerde yapılan tenis kortu, Dreampark sakinlerinin yorgunluklarını ve streslerini atabilmeleri için kullanışlı gerçek bir saunaya sahip.
Çocukların güvenle oyun oynayabileceği çocuk parkı, profesyonel fitness hocası eşliğinde tasarlanan ve aletleri alınan fitness salonu, yürüyüş alanları gibi çok geniş yelpazeye sahip sosyal alanları bulunan Drempark’ın sakinleri başlayacak yeni yaşamlarının heyecanını duyuyor.
Projede 1+1’ler 75 metrekare, 2+1’ler 110 metrekare, 3+1’ler ise 150 metrekareden oluşuyor.