Karaman’da Saadet Partisi (SP) Gençlik Kolları tarafından Erbakan Haftası etkinlikleri çerçevesinde "Erbakan Resim Sergisi" ve "Benim için Erbakan" konulu fikir duvarı çalışması yapıldı.
Merhum Erbakan’ın 4. vefat yıldönümünde Kuğulu Park İsmet Paşa Caddesi önünde hoca hayattayken çeşitli resimlerinin yer aldığı sergide, Benim için Erbakan konulu fikir duvarı çalışması yapıldı.
Konuyla ilgili SP Gençlik Kollarından yapılan açıklamada, “Toplu iğne bile yapılamayan bir ülkede, sanayileşmenin gerekliliğini ifade eden Hocamız, büyük engellere rağmen yılmadı. Ülkesi, Milleti, İslam Alemi ve insanlığın saadeti için zulme karşı fedakarca bedel ödeyerek çalıştı. Hayatı iman ve cihad olarak tanımladı. Bazı kişiler onun erken işler yaptığını, erken konuştuğu şeklinde yorumlar yaparak darbeler sonucunda düşürüldüğünü ifade etmektedirler. Bir lider, eğer gerçek bir liderse geçmişten gelen sıkıntıları arkasından gelecek nesillerin yaşamasını istemiyorsa, gerekirse bedel ödemesi noktasında, çekinmeyen liderdir. Merhum hocamız, hayattayken açıkladığı gibi ’Eğer Cumhurbaşkanı ve Başbakan’ın eşleri başörtülü ise bu onların eseri değildir’. Bu eser geçmişteki alimlerin, Milli Görüş’ün ve merhum Erbakan Hocamızın büyük bedeller ödeyerek karşılığını Allah CC’ den beklediği eserdir" denildi.