AK Parti Ankara İl Başkanı Nedim Yamalı, “Pursaklar her zaman partimize en büyük desteği verdi. Selçuk Başkanımızın başarısı ve hizmetleri bunun göstergesidir” dedi.
Pursaklar Belediyesi Saray Kültür Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Pursaklar İlçe Teşkilatı Mart Ayı Danışma Toplantısı’na AK Parti Ankara İl Başkanı Mustafa Nedim Yamalı, Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, AK Parti Ankara İl Yönetim Kurulu üyeleri ile AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu’nun da aralarında bulunduğu çok sayıda partili katıldı. AK Parti İl Başkanı Nedim Yamalı, yaptığı konuşmada teşkilatlar olarak Haziran 2015 seçimlerine büyük bir özveri ve disiplin içinde çalıştıklarını belirterek, “2015 Haziran seçimlerinde başkanlık için gerekli çoğunluğu almamız gerekiyor. Bunun için Pursaklar’a söyleyecek bir şey yok, çünkü Pursaklar her zaman partimize en büyük desteği verdi. Selçuk Başkanımızın başarısı ve hizmetleri de bunun göstergesidir. Hizmetleri takdirle izliyoruz. Hem Belediye Başkanımıza hem de ilçe başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Pursaklar’da yürütülen faaliyetlerin değerlendirildiği toplantıda konuşan Belediye Başkanı Selçuk Çetin ise, “Pursaklar hızla gelişiyor. Yaptığımız hizmetler hemşehrilerimizin takdirini kazanıyor. İlçemizdeki yatırımlar bundan sonra da devam edecek. Hep birlikte hizmet ederek ilçemizi örnek şehir haline getirdik. Bizler doğumdan ölüme kadar hemşehrilerimizin her zaman yanında ve hizmetindeyiz. Pursaklar’da yatırımlar devam edecek” diye konuştu.
Programda Büyükşehir Belediyesi’nin, ilçe teşkilatının sunumlarının yanı sıra AK Parti Pursaklar mahalle başkanları da yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Programın sonunda AK Parti Pursaklar İlçe Başkanı Mehmet Kabasakaloğlu, Çanakkale’deki şehitlikten getirdiği toprağı Çanakkale Zaferi’nin 100. yıl dönümü anısına İl Başkanı Yamalı’ya takdim etti.