Elazığ İl Genel Meclisi toplantısında Baskil ilçesine bağlı ’Tabanbükü’ köyünün adının ’Şeyh Hasan’ olarak değiştirilmesi kararlaştırıldı.
Elazığ İl Özel İdaresi’nde İl Genel Meclis toplantısı yapıldı. Yapılan toplantıda trafik bilincini arttırmak için emniyet kemeri çarpa ve emniyet kemeri devrilme simülatörü yapılması için kaynak aktarımı, Sivrice ilçesi Hazarbaba Dağında Azer Türbesi yapılması ile ilgili konunun Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne gönderilmesi, Baskil ilçesine bağlı ’Tabanbükü’ köyünün adının ’Şeyh Hasan’ olarak değiştirilmesi başta olmak üzere bir çok köyle ilgili de kararlar alındı.
Toplantıyla ilgili alınan kararlara ilgili Valilik tarafından açıklama yapıldı. Toplantı ile ilgili yapılan açıklamada, "Pınartepe köyü kanalizasyon şebekesinin sorunsuz olarak çalıştığı yönünde hazırlanan“Çevre ve Sağlık Komisyonu”  inceleme raporunun onaylanması. Sivrice ilçesi Hazarbaba Dağı’nda Azer Türbesi yapılması ile ilgili konunun Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne gönderilmesi. Emniyet kemeri çarpma ve emniyet kemeri devrilme simülatörü yapılabilmesi amacıyla 39 bin 500 lira ödenek aktarılması. Kovancılar ilçesi Gökçedal köyü Yanıkara mezrasına köprü yapılması  ile ilgili hazırlanan köylere yönelik hizmet komisyonu ve Ar-Ge komisyonu raporlarının onaylanması. Maden ilçesi Kavak Köyü İlkokulu binası bakım ve onarımının yapılması ile ilgili komisyon raporunun onaylanması. Elazığ merkez ilçe Değirmenönü köyünde yapımı tamamlanan deprem konutlarının çevre düzenlemesinin yapılması ile ilgili hazırlanan imar ve bayındırlık komisyonu ile çevre ve sağlık komisyonu raporlarının onaylanması. 2014 yılı yatırım programının incelenmesi ile ilgili hazırlanan plan ve bütçe komisyonu inceleme raporunun onaylanmasına karar verildi" denildi.
2015 yılı Elazığ İl Özel İdaresi yatırım programında da bazı değişikliklerin yapıldığı belirtildi.