Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cihat Çakır, Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz’ü makamında ziyaret ederek halk sağlığı ve yapılması planlanan proje eğitimleri hakkında istişarede bulundu.
Gerçekleştirilen ziyaretten son derece memnun olduğunu belirten Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Açıkgöz, "İlimiz ticaret ve ekonomisine yön veren ilimizin en büyük sivil toplum kuruluşu tarafından ziyaret edilmemiz bizleri son derece memnun etmiştir. İl Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak halkımızın sağlığı noktasında gerçekleştirdiğimiz proje ve eğitimlerde bizlerden desteklerini esirgemeyen başta siz olmak üzere tüm yönetim kurulunuza teşekkür ederim" dedi.
Bartın Kamu Hastaneler Birliğinin ilimizde sağlık hizmetlerinin daha verimli, etkili, etkin ve hakkaniyetli yürütülmesi açısından önemli bir role sahip olduğunu belirten Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, “Toplumun en önemli görevlerinden biri sağlamak, sağlıklı yaşam düzeyini yükseltmek ve bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmaktır. Toplumun sağlık düzeyinin yükseltilmesi ve sağlıklı bir hayatın devam ettirilmesinde sağlık çalışanlarının büyük önemi vardır. Standartların üzerinde sağlık hizmetlerinin etkili ve verimli bir şekilde yürütülebilmesi Bartın Kamu Hastaneleri Birliği tarafından gerçekleştirilen iyi bir planlama ile mümkün olmaktadır. Bu nedenle sağlık alanında çalışan personelin sayısı, eğitimi, eğitim aldığı mekan ve hizmet verdiği birimler vermiş olduğu hizmet kadar denetimlerinin de gerçekleştirilmesi son derece önemlidir. Sağlık hizmetlerinin en üst seviyede verilmesi adına, Bartın TSO meclisim ve yönetim kurulu olarak elimizden gelen her türlü desteği vermeye hazırız" dedi.
"HASTANELERİMİZ HALKIN GÜLEN YÜZÜ OLMUŞTUR"
Aile hekimliği de olmak üzere tüm sağlık hizmetlerinin gözetim ve denetimini gerçekleştirmenin yanında gerçekleştirdiği bir çok proje ve eğitimler ile halkımızın bilinçlendirilmesinde etkin rol oynayan il sağlık müdürlüğünün insan sağlığı açısından son derece önem arz eden bir görev üstlendiklerini belirten Bartın TSO Yönetim Kurulu Başkanı Cihat Çakır, "Devlet Hastanemizin acil servisinden başlayarak tüm ünitelerinde yapılan yenileme ile hizmet kalitesini ön planda tutan tüm personeliniz ile Bartın’ımızın gülen yüzü oldunuz. Bartın Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri olarak siz başta olmak üzere tüm sağlık personelinin gayretli çalışmalarından dolayı teşekkür ederim" dedi.