AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, davalarının siyasi ya da ekonomik rant davası olmadığını söyledi.
AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, AK Parti Alanya Kadın Kolları Başkanı Şükran Çalık, AK Parti Alanya Gençlik Kolları Başkanı Alaaddin Işık ve teşkilat üyeleri, Alanya ilçesinde seçim çalışmalarını sürdürdü. AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik ve beraberindekiler, Alanya Öğretmenevi’nde tüm parti teşkilatı üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Sena Nur Çelik, burada yaptığı konuşmada, davalarının siyasi ya da ekonomik rant olmadığını belirterek, “Genç bir kadın milletvekili adayı olarak karşınızdaysam. Bunu sizlerin AK Parti’ye, AK Parti’nin milletimizin değerlerine sahip çıkmasına borçluyum. Kurulduğu günden bugüne kadar AK Parti davası sizlerin omuzlarında yükseldi. Sizlerin gayretiyle ve çabalarıyla bugünlere geldik. Gece gündüz demeden yaptığınız çalışmalarla ve fedakarlıklarla bugünlere geldik. Bu dava erdemli insanların, iyi insanların omuzlarında yükselen bir davadır. Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi ‘Bizim davamız, bir vefa davasıdır, bir erdem, bir ahlak davasıdır.’ Bizim davamız siyasi rant ve ya ekonomik rant davası değildir. Bugün burada birlik içinde olmamız, sadece AK Parti’nin değil, Alanya’nın, Antalya’nın ve Türkiye’nin de kaderini şekillendirecek bir beraberlik olacaktır. Çünkü bu hareket bir milli irade hareketidir” dedi.
“MİLLETİN REFAHI İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞALIM”
7 Haziran seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olduğunu da ifade eden AK Parti’nin Alanya’dan ilk bayan Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, “Gün Necip Fazıl Kısakürek üstadın dediği gibi ‘Kim var diye seslenince, sağına ve soluna bakmadan fert fert/ben varım, benim olmadığım yerde kimse yoktur’ diyebilen fedakar ve yiğit insanların günüdür. 7 Haziran seçimleri için yapacağımız çalışmalarda fert fert ben de varım diyeceğinize inanıyorum. Bana sizler gibi yol arkadaşları nasip ettiği için Rabbime hamd ediyorum. Güçlü Türkiye’nin inşası için seçim sürecinde omuz omuza verelim ve hep birlikte Türkiye’nin kalkınmasını sağlayalım. Milletimizin refahı ve huzuru içinde hep birlikte çalışalım” şeklinde konuştu.
Çelik, parti teşkilat üyeleriyle kahvaltının ardından Alanya İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği’nin (ALİMDER) düzenlediği kermesi ziyaret etti. Kermeste vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Çelik, Dernek Başkanı Mustafa Gınbır ve kermese katkıda bulunan hayırseverler ile de bir süre sohbet etti.
KONAKLI’YA VE PAYALLAR’A OKUL MÜJDESİ
Konaklı Mahallesi’ne yaptığı ziyarette mahalle sakinlerinin sıkıntılarını dinleyen ve çözümleri konusunda yardımcı olacağının sözünü veren Sena Nur Çelik, mahalleye en kısa zamanda bir ortaokul, bir kız yurdu ve kız meslek lisesi yapılacağını müjdeledi. Daha sonra Payallar Mahallesi’ne geçen Çelik, mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Mahallelilerin dile getirdiği okul ve merkezi trafoların yenilenmesi isteğine olumlu bakan milletvekili adayı Çelik, en kısa zamanda okulun yapılması ve merkezi trafoların yenilenmesi sözünü verdi. Çelik, daha sonra sırasıyla Türkler, Avsallar ve Okurcalar mahallelerini ziyaret edecek.