Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt, Hamamyolu bölgesinde gerçekleştirilecek olan sokak sağlıklaştırma çalışmaları hakkında esnafı bilgilendirdi.
Teknik ekibiyle birlikte Hamamyolu’nda incelemelerde bulunan Başkan Kurt, esnafla bir araya gelerek sokak sağlıklaştırma çalışmalarıyla ilgili beklentileri dinledi. Hazırlanan 5 farklı proje taslağı üzerinden esnafla görüş alışverişinde bulunan Başkan Kurt, en ince detayları esnafla paylaştı. Hamamyolu için en iyi projeyi tüm kesimlerin katılımlarıyla belirleyeceklerini altını çizerek vurgulayan Başkan Kurt, projenin Hamamyolu’nun geleceğini şekillendireceğini kaydetti.
Hamamyolu için sivil inisiyatifin önemli olduğunu ve bunun için tüm desteği sağladıklarını kaydeden Başkan Kurt, proje kapsamında küçük esnafın alış veriş merkezleri (AVM) karşısında güçlenmesini gerektiğini söyledi. Başkan Kurt, “Eskişehirliler Hamamyolu’nda daha uzun zaman geçirmeli. Esnaf ekonomik güç elde etmeli ve ürün çeşitliliği artmalı. Bölge sakinleri keşmekeşten kurtulmalı. Hamamyolu Projenin gerçekleştirilmesinde tüm bunları dikkate alıyoruz” dedi.