Antalya’nın Korkuteli ilçesi Nazlı-İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu önüne cami yapımı için çalışmalar başlatılırken, İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, hayırseverler Şakir Gencer, Mustafa Gencer, İrfan Önal ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Kocagöz, cami yapılacak alanda incelemelerde bulundular.
İlçenin en büyük camilerinden birini yapmayı planladıklarını belirten hayırsever iş adamı Şakir Gencer, iki katılı caminin Osmanlı mimarisinden izler taşıyacağını, açık ve kapalı alanında 3 bin kişinin namaz kılabileceği camide kadın ve erkekler için ayrı katlar bulunacağını belirtti. Hayırsever İrfan Önal ise Nazlı- İrfan Önal İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri için yurt yaptıracağını söyledi.
Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu, toplumun en temel unsurlarından biri olan eğitimin ihmal edilemez, ertelenemez ve vazgeçilemez olduğunu ifade ederek, "Bunun şuuruna varan, bu yüzden bir şeyler yapmak için fedakarlıklarda bulunan tüm hayırseverlere, bu yolda emek harcayan herkese şükranlarımızı sunarız. Böyle hayırseverlere ihtiyacımız var" dedi.