Samsunspor Taraftarlar Derneği Söğütlübahçe, resmi sosyal medya hesabı üzerinden Canik Belediye Başkanı Osman Genç'e sert bir açıklama yayımladı.

SÖĞÜTLÜBAHÇE: TAM BİR CAHİLLİK!..
Söğütlübahçe resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklama şunlara yer verildi:

"Canik Belediyespor Bayan Basketbol takımının basın toplantısında haber muhabirinin Samsunspor'un antrenmanı olduğunu ve oraya yetişeceğini söylemesi üzerine, Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in 'seninle işimiz var, Samsunspor 2.ligde bir takım kardeşim, biz ise süper ligdeyiz' ifadesinden sonra, gazetecilerden birinin 'bu çok ağır oldu başkanım' diyerek yanıt vermesi, ardından Osman Genç'in 'kim süper ligdeyse Samsun'un A takımı odur' sözlerine cahillikten başka hiçbir şey değil diye düşünüyoruz.

Samsun şehrinin en büyük markası Samsunspor'dur. Samsun isminin geçtiği her yerde Samsunspor konuşulur. Bu takım amatör ligde de olsa Samsun'un en büyük takımı Samsunspor'dur. Bizce Osman Genç Samsunspor'un tarihini içinde bulunduğu siyasi kirliliği yüzünden ya görememiştir ya da unutmuştur. İhaleye fesat karıştırmaktan yargılanan ve 10 ay hapis cezası alan Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in biz ne mal olduğunu çok iyi biliyoruz. Bizler bu sözleri asla unutmayacağız. Bu şehrin değerlerine saygısızlık yapan her kim olursa karşısında bizleri bulacak."

ÜNİ-SAM'DAN KINAMA MESAJI!..
Üniversiteli Samsunsporlular oluşumu (ÜNİ-SAM) Canik Belediye Başkanı Osman Genç'i yaptığı açıklamalarından dolayı kınadı. ÜNİ-SAM'dan yapılan açıklama şu şekilde:

"Samsunspor'a dönemsel olarak yardımlarda bulunan ve başarı mesajlarını eksik etmeyen Canik Belediye Başkanı Sn. Osman Genç'in , bugün Canik Basketbol Kulubu sezon açılış maçı öncesi düzenlediği basın açıklamasında ki söylemlerini kınıyoruz. Kendisinin bu şehrin Tek Markası Samsunspor parolasını unutmaması gerektiğini belirterek, küçümser söylerlerden dolayı Samsunspor kamuoyundan özür dilemesini istiyoruz."

ŞENKAL: GENÇ HEMEN ÖZÜR DİLEMELİ!..
Samsunspor sevdalısı Cüneyt Şenkal, Osman Genç'in yaptığı açıklamalara karşı ateş püskürdü. Şenkal, "Osman Genç'e yazıklar olsun diliyorum. Bu işler taraftara mazot, otobüs, kombine, vermekle olmuyor sayın Genç, şehrinin en büyük markası olan Samsunspor'a sahip çıkmakla olur. Derhal Samsunspor Kulübü'nden ve taraftarlardan özür dilemelisin" dedi. 

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI!
Canik Belediye Başkanı Osman Genç'in basın toplantısında söylediklerinin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Samsunspor taraftarları sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Samsunspor'a gönül veren taraftarlar Osman Genç'e büyük tepki gösterdi.