HAKAN TARHAN - İSTANBUL

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, 80-72 galip gelerek Turkish Airlines Euroleague Play-Off Çeyrek Final serisinde 1-0 öne geçtikleri Maccabi Electra Tel Aviv maçı sonrası düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Obradovic, Çok zor bir maç bekliyorduk. Çok yetenekli oyunculardan kurulu bir takımımız var ve çok da iyi oynuyorlar. Jeremy Pargo gerçekten bir lider gibi oynadı ve bizi ilk yarıda çok zorladılar. Maçı kazanmamızın anahtarı, ikinci yarıda yaptığımız daha iyi savunma ve hücumda da daha sabırlı olmamızdı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Şu anda 1-0 öndeyiz ama önümüzde çok uzun bir yol var. Maccabi'yi de tebrik ediyorum, çok iyi oynadılar ve ne kadar kaliteli olduklarını gösterdiler. Enteresan bir seri olacak dedi.

Müthiş atmosfer için taraftarlara da teşekkür eden ifade eden Obradovic, Taraftarlarımıza da müthiş atmosfer için teşekkür ediyoruz ve Perşembe günü de desteklerini bekliyoruz. Tüm taraftarlarımıza, sadece bu maçta değil, tüm sezon gösterdikleri ilgi için teşekkür ederim. Herkese yürekten teşekkür ediyorum, bize bütün sezon destek verdikleri için dedi.

Maccabi Electra Başantrenörü Goodes ise, Son 15 dakikada öne geçtiler. Hücum ve savunma ribaundları açısından daha iyi olmalıyız. Şu anda durum 1-0. Önümüzde daha uzun bir yol var ifadelerini kullandı.