GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Belediye Meclisi Ocak ayı toplantıları başladı.

Belediye Başkanı Ercan Çimen başkanlığında belediye meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıda, 5 gündem maddesi görüşüldü.

Toplantıda, ilk olarak Zabıta Müdürlüğünün ücretsiz servis araçları çalıştırılması hakkındaki yönetmelikte değişiklik yapılması teklifi oybirliğiyle Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonuna havale edildi.

Daha sonra yine Zabıta Müdürlüğü tarafından teklif edilen Zabıta İdari Yaptırım Yönetmeliğinde değişiklik yapılması konusu oybirliğiyle yapıldı.

Toplantıda daha sonra Denetim, Kültür, Turizm ve Ulaştırma ve Yardım Komisyonluklarına üye seçimi yapıldı.

İlk olarak gizli oylama ile yapılan seçimde, Denetim Komisyonu üyeliğine AK Parti Belediye Meclis üyeleri İsmet Çakmak, Teyyar Demirel ve Mehmet Ceylan 14, MHP Belediye Meclis üyeleri Abdullah Çimen 12, Vedat Soner Başer ise 11 oy alarak seçildi.

Toplantıda Kültür, Turizm ve Ulaştırma Komisyonuna AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Cengiz Atalay ve Şükriye Karabulut Orhan ile MHP Belediye Meclis Üyesi Bekir Öztürk, Yardım Komisyonu’na ise AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Yusuf Demir ve Osman Yılmaz ile MHP Belediye Meclis Üyesi Nedim Yalçın oybirliğiyle seçildi.