Beşiktaş-Liverpool mücadelesi için satışa sunulan tüm biletlerin tükenmesi üzerine güvenlik tedbiri nedeniyle ayrılan koltukların da satışa çıkarıldığını duyan Beşiktaş taraftarı, sabahın erken saatlerinde Vodafone Arena Kombine Kart Merkezi’ne akın etti.
Atatürk Olimpiyat Stadı’nda gerçekleştirilecek Beşiktaş-Liverpool mücadelesi için satışa sunulan biletler kısa sürede tükendi. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, güvenlik tedbiri nedeniyle daha önceden ayrılmış olan stadyumdaki ilk 5 sıra koltuğun doğu tribünü hariç olmak üzere, 4’üncü ve 5’inci sıralarının satışa sunulmasına karar verildiğini açıkladı. Verilen kararı duyan taraftar ise büyük mücadeleyi izleyebilmek için Vodafone Arena Kombine Kart Merkezi’ne akın etti. Sınırlı sayıda biletin satışa sunulacağını duyan taraftarlar, bilet satış merkezinin önünde uzun kuyruk oluşturdu. Yurt dışından gelen çok sayıda taraftar da bilet alabilmek için kuyruğa girdi. Bilet satışlarının saat 12.00’de başlayacağını duyan taraftar ise telefonlarına sarılarak kulübe ulaşmaya çalıştı. Kulübe ulaşarak bilet satışının erken saatte yapılmasını talep etmek isteyen taraftar, telefonlarına yanıt gelmeyince, beklemeye devam etti.
Beşiktaş-Liverpool maçı için Yunanistan’dan geldiğini belirten Bünyamin İmamefendi, “Maç için Yunanistan İskeçe Batı Trakya’dan geliyorum. Dün akşam yola çıktık. Sabah 06.30’da buraya vardık. 07.00’den beri burada bekliyoruz. Bilet bekliyoruz. Saat 12.00’de satışa sunulacakmış” şeklinde konuştu.
Bilet satışlarının başlaması için kulübü arayan Vedat Özdaş isimli bir taraftar da, “Bilet için geldik. Kulübü arıyorum erken açsınlar diye. Bilet satışını saat 12.00 diye açıkladılar ama biraz erken açsınlar, insanlar beklemesin. Kulüp başkanımız, vali ve emniyet müdürü ile görüşmüş. Emniyet için ayrılan yerlerden 4. ve 5. koltukları açacaklarmış. Doğu bölümü hariç. Biz de onun biletini bekliyoruz. Kulüpten açan yok. Saat 05.30’dan beri buradayız” dedi.