Van’ın ilk beş yıldızlı oteli olan Rescate Otel’de düzenlenen yılbaşı kutlamasına katılanlar, unutulmaz bir gece yaşadılar.
Van Gölü’ne karşı eşsiz manzarasıyla misafirlerini ağırlayan Rescate Otel, yılbaşı gecesi düzenlediği programla büyük beğeni topladı. Bir birinden lezzetli menülerden tadarak ünlü sanatçılara eşlik eden misafirler, doyasıya eğlendi. Aileleriyle gelen çocuklar için de farklı etkinlik düzenleyen Rescate Otel, yılbaşı gecesinde konuklarından tam not aldı. Kendileri için nezih bir ortamda muhteşem bir program hazırladıkları için Rescate Otel yetkililerine teşekkür eden misafirler, “Aklımızdan geçenleri Rescate Otel yetkilileri bizim için planladı. Muhteşem bir gece yaşadık. Süper bir organizasyon ve bir birinden değerli sanatçılar eşliğinde eğlenerek yeni yıla girdik. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dediler.
Rescate Otel Van Genel Müdürü İrem Tinli Angün ise, misafirlerinin iyi bir gece geçirmesi için her şeyi en ince detayına kadar düşündüklerini belirterek, “Arif Taşdemir, Berfin Gürsoy ve Samy Ertan gibi bir birinden değerli sanatçıları ağırlayarak davetlilerimizin güzel vakit geçirmesini sağladık. Yorucu bir gecenin sonunda misafirlerimizin olumlu görüşleri tüm yorgunluğumuzu aldı. Rescate Otel olarak misafirlerimiz için her şeyin en iyisini yapmaya devam edeceğiz” dedi.