Kuşadası Ticaret Odası Yönetimi, Davutlar ve Güzelçamlı’da bulunan üyelerini ziyaret etti, sezon öncesi sorunlarını dinledi.
Ziyarette, Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan, Meclis Başkanı Mahmut Öztaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Nejad Özalp, Namık Kemal Daylan, Meclis Katip Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Faik Alp, Yönetim Kurulu Üyeleri Müslüm Yıldırım, Macit Demiroğlu, Seydi Yıkılmaz, İrfan Yiğit, Disiplin Kurulu Üyesi ve Belediye Meclis Üyesi Cem Arslan ve Meclis Üyeleri Murat Boranalp, Ahmet Semih Arcan, Burhan Özazman, Alper Akdoğan, Mehmet Bayraktar, Mehmet Ali Üstün ve Ali Şah Bulan hazır bulundu.
Ziyaretlerde esnafın en çok şikayet ettiği konu özellikle plaj bölgelerindeki yolların bozukluğu olurken, plajların durumu da gündeme geldi. Sezonun yeni yeni hareketlenmeye başladığını belirten Davutlar ve Güzelçamlı esnafı, sezonla birlikte gelen geçici esnafın da kendileri gibi yerel esnafa zarar verdiğini dile getirdiler. Ziyaretlerle ilgili konuşan Kuşadası Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Akdoğan; Kuşadası Ticaret Odası’nın Davutlar ve Güzelçamlı’da da bir çok üyesi bulunduğunu, Yönetim olarak bu mahallelerdeki üyelerini ziyaret ederek, sezonla birlikte sorunlarını dinlediklerini ve kendilerine iletilen sorunları ilgili kurumlara bildireceklerini söyledi.
AYLIK OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI GÜZELÇAMLI’DA YAPILDI
Kuşadası Ticaret Odası aylık Olağan Meclis toplantısı da Güzelçamlı’da yapıldı. Meclis Başkanı Mahmut Öztaş başkanlığında yapılan toplantı, gündem maddeleriyle devam etti.