Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, Barbaros mahallesi halkıyla bir araya geldi. Eryılmaz, “Birileri gibi toplumu ayrıştıran değil birleştiren bir anlayışla hareket edeceğiz. Herkesi kucaklayan bir anlayışla ülkeyi yöneteceğiz.” dedi.
Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden MHP Manisa milletvekili adayı Hasan Eryılmaz, önceki akşam saatlerinde Yunusemre ilçesinin Barbaros Mahallesi halkıyla bir araya geldi. Eryılmaz’a Barbaros halkı yoğun sevgi gösterisinde bulundu.
Burada bir konuşma yapan Eryılmaz, “Öncelikle şunu belirtmek istiyorum ki bu saatte umut dolu gözlerle bizi dinlediğiniz teşekkür ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Şunu bilin ve inanın ki biz bu yola hizmet için çıktık. Manisa’da da bunun en güzel örneği Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’dür. Milliyetçi Hareket Partili bir belediyenin nasıl olduğunu herkese göstermiştir. Eşit ve katılımcı bir yönetim anlayışla hareket eden başkanımız Manisa’yı adeta şaha kaldırmıştır. İşte görüyorsunuz ki Milliyetçi Hareket Partisi altında görev alan herkes bu şekilde hareket etmektedir.” dedi.
Kendilerinin tek amaçlarının hizmet olduğunu söyleyen Eryılmaz, “Yapacağımız ve yaptığımız hizmetlerde bir vatandaşımızın hayır duasını almak bizlere yetecektir. O yüzden biz toplumda herkesimi kucaklayan bir anlayışla hareket ediyoruz. Hizmet yaparken AKP hükümetinin yaptığı gibi adam kayırarak değil eşit ve adil bir şekilde hizmet yaptık yapmaya da devam edeceğiz. Allah’ın izniyle Manisa’da tarih yazarak Milliyetçi Hareket’in iktidarını taçlandıracağız. Siz de Milliyetçi Hareket’in bu onurlu yürüyüşünde yer almak istiyorsanız sandıkta bu AKP zihniyetine güçlü bir tokat atın” şeklinde konuştu.
Eryılmaz’ın Barbaros Mahallesi ziyaretine MHP Yunusemre İlçe Başkanı Onur Baylan ve MHP ilçe yönetimi de eşlik etti.