MÜSİAD Gaziantep Şubesi Başkanı Mehmet Çelenk ve yönetim kurulu üyeleri, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun’u makamında ziyaret etti.
Göreve yeni seçilen Başkan Mehmet Çelenk ve MÜSİAD Şube Yönetim Kurulu Üyeleri, Kaymakam Ali Dursun’u makamında ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Ziyarette konuşan Kaymakam Ali Dursun, sosyal yardımlarla ilgili ne yapılması gerektiği hakkında önemli bilgiler verdi. Kaymakam Dursun, yardım istemek için gelen çok fazla insanın olduğunu ancak eli ayağı tutan, yardıma muhtaç olmayan insanların bile gelerek yardım istediğini söyledi. Kaymakam Dursun, bazı insanların yardım istemek için geldiğinde duygu sömürüsü yaptığını, hatta istediği yardımı alamayınca zorluk bile çıkardıklarını vurguladı.
Sosyal yardımların çok mühim bir konu olduğunu dile getiren Kaymakam Dursun, “Gerçekten yardıma muhtaç olan çok fazla insan var ve bizim bunlara bir şekilde ulaşmamız gerekiyor. Bunun çok büyük vebali var. Ve sosyal yardımlar bizim toplumumuza ait bir özelliktir. Batı toplumlarında aynı vicdani sorumluluk ve duygu yok” dedi.
MÜSİAD Şube Başkanı Mehmet Çelenk ise, yeni seçilen yönetim kurulu olarak ziyaretlerde bulunduklarını ifade etti. Çelenk, MÜSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu olarak, kendilerine düşen ne varsa her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Çelenk, “Biz, işadamları olarak, devletimize, milletimize en iyi şekilde hizmet etmeye çalışıyoruz. Bizler devlet için, millet için varız” diye konuştu.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade eden Kaymakam Ali Dursun ve MÜSİAD Gaziantep Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri, toplu olarak hatıra fotoğrafı çektirdi.