Bilecik Belediyesi nikah salonunda 05.05.2015 tarihi dolayısıyla nikah yoğunluğunu yaşandı.
Akılda kalıcı olması nedeniyle 05.05.2015 tarihine nikah günü alan birçok çift, sevenleri ve akrabaları huzurunda mutluluğa ‘evet’ dedi. Bilecik Belediyesi’ne ait Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde bugün nikah hareketliliği yaşanırken, aynı günde 8 nikah kıyılarak yeni salonda bir ilk yaşandı.
Nikahları kıyılan Demet ve Fehmi Usanmaz çiftinin mutlulukları gözelerinden okunurken, nikah memuru Haluk Çeker, bugün kıydıkları 3’üncü nikah olduğunu ve daha 5 nikah kıyılacağını belirtti.
Fehmi Usanmaz, eşinin, 2015 yılının en güzel günüde evlilik teklifini kabul ettiği için mutlu olduğunu dile getirerek, “Meleğimi aldım, cennetime gidiyorum” dedi.
Gelin Demet Usanmaz ise nikahlarının farklı bir tarihte olmasını istediğini belirterek, “Çünkü 5 yıldan beri bir birlikteliğimiz var. Farkımızı göstermek istedim herkese, o yüzden de bu tarihi istedim. 05.05.2015 günü saat 15.15’te nikahın kıyılması için nikah memurunu çok zor ikna ettim. Baya bir zor oldu ama ikna ettik. Mutluyuz, huzurluyuz, inşallah daim olur. Her zaman da mutlu olacağız” diye konuştu.