Toroslar Belediyespor, 25 Nisan Cumartesi günü Anamur Belediyespor ile oynayacağı play-off maçına hazır.
Bölgesel Amatör Lig (BAL) 4. grupta Mersin’i temsil eden ve Lig’i 36 puanla 7. sırada tamamlayan Toroslar Belediyespor, play off maçını kazanarak, önümüzdeki yılda BAL’da mücadele etmek istiyor. Play-off maçı öncesinde değerlendirmede bulunan Toroslar Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Atay, 2014-2015 sezonunda genç ve yetenekli futbolculardan kurulu güçlü bir takım oluşturduklarını ve iyi bir performans sergilediklerini söyledi. Atay, "2014-2015 sezonunda genç ve mücadelece gücü yüksek bir takım oluşturduk. Takımımız genel olarak iyi bir performans sergiledi. Ancak fazla beraberlik aldık ve ligi orta sıralarda tamamladık. 25 Nisan’da Anamur Belediyespor ile play-off maçımız var. Takımımıza sunduğu desteklerinden dolayı Kulüp Başkanımız Sayın Hamit Tuna’ya teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki sezon ipi göğüsleyerek, 3.lige adım atacağımıza inanıyoruz” dedi.
2014-2015 sezonunda da teknik ekibi, yöneticisi ve futbolcusuyla kolej havası içerisinde bir takım oluşturduklarını kaydeden Toroslar Belediye ve Toroslar Belediyespor Kulübü Başkanı Hamit Tuna ise "Tabi ki başarı hedefimizdir. Şampiyon olma hedefimizi her zaman ortaya koymuşuzdur. Sezon boyunca iyi bir performans sergilememize rağmen istediğimiz sonuçları alamadık. Lig’i 36 puanla 7.sırada tamamladık. Önümüzdeki sezona daha iyi bir performansla başlayıp, hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum. Takımımıza play-off maçında başarılar diliyorum” diye konuştu.
Tuna, tüm futbolseverleri ve takımın taraftarlarını 25 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’de, Tarsus Şehir Stadı’nda Anamur Belediyebpor ile karşılaşacakları play-off maçına davet etti. Tuna ayrıca maçı izlemek isteyen sporseverler için aynı gün saat 13.00’de Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı önünden araç kaldıracaklarını sözlerine ekledi.