Spor Toto 3. lig 2’inci grupta sezonunu 63 puanla 2’inci sırada tamamlayan Sivas Dört Eylül Belediyespor, ikinci lige yükselebilmek için 14-18 Mayıs tarihlerinde oynanacak Play-Off maçlarına katılacak.
Sivas Dört Eylül Belediyespor, Play-Off müsabakaları kapsamında yarı final ilk maçını yarın saat 16.30’da Kocaeli temsilcisi Gölcükspor ile deplasmanda oynayacak.
Sivas Dört Eylül Belediyespor teknik direktörü Yusuf Tokuş, iki aşamalı maçın ilkini Kocaeli’nde Gölcükspor ile oynayacaklarını belirterek, “Çok dikkatli olmamız lazım. Deplasmanda istediğimizi alıp inşallah kendi sahamızdaki rövanş maçında turu geçen taraf olmak istiyoruz. Takımıma güveniyorum, inşallah Gölcük deplasmanından iyi sonuç ve netice ile döneceğiz” dedi.
Taraftarlara seslenen Tokuş, “Taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Bize her zaman destek olan taraftarımıza bu maçta da ihtiyacımız var. İkinci ligde takımımız yok. Bu takımı ikinci lige çıkarmak için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Gölcük, Sancaktepe ve en son Eyüp maçlarında müthiş bir taraftar desteği vardı ve bu maçların hepsinden taraftarın desteğiyle galibiyetle ayrıldık. Bayrağını alan gelsin, güzel bir maç seyredeceklerine ben inanıyorum” dedi.