AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili adayı Mehmet Ali Şahin, seçim çalışmaları kapsamında kamu kurum ve bazı STK’ları ziyaret etti.
Şahin, ilk olarak sabah saatlerinde İl Özel İdaresi’nin Hamzalar mevkiinde bulunan hizmet binasında işçilerle bir araya geldi. Buradaki ziyaretinin ardından Karabük Orman Köyleri Kooperatifi Birliği’ni ziyaret eden Şahin, Karabük’ün orman varlığı bakımından zengin bir yer olduğunu söyledi.
AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci’nin orman köylülerinin sorunlarının çözümü konusunda önemli çalışmalara imza attığını da belirten Şahin, "MHP Karabük 1. sıra Milletvekili adayı Adem Kar’ın Yenice ziyareti sırasında ’AK Parti iktidarı ormanları özleştirecek’ demiş. Anayasanın 169. maddesinde ’Devlet ormanlarının mülkiyeti devrolunamaz’ yazmaktadır. Kar, Anayasa’nın 169 maddesinin 2. fıkrasını açıp okumalı. Burada hükümü görecektir. Bir hukukçu parlamenter olarak Adem Bey’e bu açıklamasını düzeltmesini tavsiye ediyorum" dedi.
Daha sonra Şahin sırasıyla Karabük Ziraat Odası, İŞKUR İl Müdürlüğü, Karabük şoförler ve Otomobilciler Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile dolmuş duraklarını ziyaret etti.