AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Antalya’da sürdürmeye devam ediyor. Çelik, Antalya’da Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ile 2 mevlit, 6 dernek pikniği ve bir de nişana katıldı.
Seçim çalışmalarını iki gündür Antalya’da sürdüren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, programına Kepez ilçesinde bulunan seçim ofisine giderek başladı. Burada Kepez Belediye Başkanı ve Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanı(AKBB) Hakan Tütüncü ile bir araya geldi. Çelik ve Tütüncü, ilk olarak Esentepe Mahallesi’nde cenaze mevlidine katıldı. Mevlitte Başkan Tütüncü, Yasin-i Şerif okurken, genç vekil adayı ev sahibine başsağlığı diledi. AK Parti Antalya milletvekili adayı Çelik ve Kepez Belediye Başkanı Tütüncü’nün bir sonraki durağı ise Kültür Mahallesi’nde Serpil-Ramazan Küçükkara çiftinin oğulları Veli Küçükkara’nın sünnet mevlidi oldu. Başkan Tütüncü burada da dua okurken, vekil adayı Çelik, sünnet çocuğuna hediyesini verdi ve hatıra fotoğrafı çektirdi.
YERYÜZÜ EĞİTİM VAKFI VE AKDENİZ ŞİFA HASTANESİ’NİN PİKNİĞİNE ZİYARET
AK Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı Sena Nur Çelik ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, daha sonra kepez ilçe sınırları içerisinde yer alan Efeler Parkı’nda Yeryüzü Eğitim Vakfı’nın pikniğine katıldı. Çelik ve Tütüncü burada piknikte bulunan vatandaşlarla selamlaştı. Sena Nur Çelik ve Başkan Hakan Tütüncü ile beraber vakfın pikniğine AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse de katıldı. Hakan Tütüncü ve Çelik ikilisi daha sonra aynı mevkide yer alan Özel Akdeniz Şifa Hastanesi’nin düzenlediği geleneksel piknik şölenini ziyaret etti. Hastanenin piknik şöleninde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti Antalya milletvekili adayları Nevin Korkmaz Zor, Gökçen Özdoğan Enç, Murtaza Tamyürek de yer aldı. Bakan Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Türel, Başkan Tütüncü ve milletvekili adayları piknikte yer alan vatandaşları tek tek ziyaret etti.
KAĞIZMANLILAR DERNEĞİ’NİN PİKNİĞİ VE NİŞAN ZİYARETİ
Başkan Hakan Tütüncü ve AK Parti Milletvekil adayı Sena Nur Çelik, daha sonra Düzlerçamı’nda düzenlenen Kağızmanlılıar Derneği’nin pikniğine katıldılar. Vekil adayı Çelik ve Başkan Tütüncü, piknikteki vatandaşlarla yakından ilgilendi. AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü piknikten sonra yine Düzlerçamı’nda bulunan bir nişan merasimine katıldı. Başkan Tütüncü ve genç vekil adayı Sena Nur Çelik, çifte mutluluklar diledi.
KARADENİZLİLER BAHAR ŞÖLENİ’NE KATILDI
Kepez Belediye Başkanı ve AKBB Başkanı Hakan Tütüncü daha sonra Kent Ormanı Meşe Kapısı’nda düzenlenen Karadenizliler Bahar Şöleni’ne katıldı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı ve AK Parti Antalya Milletvekili adayı Lütfi Elvan, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve AK Parti Antalya milletvekili adayları Mustafa Köse, Nevin Korkmaz Zor, Gökçen Özdoğan Enç, Murtaza Tamyürek de yer aldı. Karadenizliler Derneği, Bakan Lütfi Elvan, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü ve milletvekili adaylarına Karadeniz’in yöresel ürünlerinden ikram ettiler. AK Parti Antalya milletvekili adayı Sena Nur Çelik ve Başkan Tütüncü’nün bir sonraki adresi ise yine Kent Ormanı’nda Burdur Çeltikçililer Derneği’nin pikniğini ziyaret etmek oldu.
KONYALILAR DERNEĞİ’NİN GELENEKSEL PİKNİK ŞÖLENİ’NE ZİYARET
Ak Parti’nin Antalya’dan en genç milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, son olarak Konyaaltı ilçesinde yer alan Sarısu’da Konyalılar Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği piknik şölenine katıldı. Başkan Tütüncü ve genç vekil adayı Sena Nur Çelik, pikniğe gelen vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Konyalılar Derneği’nin geleneksel piknik şölenine Başkan Tütüncü ve Çelik ile birlikte AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse de ziyaret etti.