AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, Milletvekili Adayı Ercan Mekteplioğlu ve İlçe Başkanı Yusuf Mayıslar ile birlikte Döşemealtı İlçesi’ndeki mahalleleri ziyaret etti. Kovanlık, Çıplaklı, Bademağacı, Dağbeli, Yeniköy, Çığlık mahallelerinde vatandaşlarla buluştu.
AK Parti’nin halka hizmet anlayışı ile kurulmuş bir parti olduğunu belirten AK parti Antalya Milletvekili Adayı Mustafa Köse, “Biz ideolojik bir parti değiliz. Biz hizmet partisiyiz. 12 yıllık iktidarımız döneminde yaptığımız hizmetler ortada. Ekonomiden, ulaşıma, tarımdan, turizme kadar birçok alanda ülkemizde bugüne kadar yapılmamış hizmetleri yaptık. Artık güçlü bir ekonomiye sahibiz. Dünyada ekonomik kriz yaşanırken, birçok ülke bu krizlerle ekonomileri ciddi anlamda zarar görürken, şükürler olsun ki ülkemiz krizlerden etkilenmedi. Bunun sebebi artık güçlü bir ekonomiye sahip olmamızdı” dedi.
7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirten Köse, güçlü bir iktidar ile yatırımlara hızla devam edileceğini, ülkemizin daha da büyüyeceğini söyledi. En fazla yatırım yapılacak illerin başında da Antalya’nın geleceğini belirten Köse, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan’ın şehrimizden birinci sıra aday gösterilmesinin büyük bir şans olduğunu ifade etti.
Antalya’ya yapılacak en önemli yatırımlardan birisinin hızlı tren olduğunu belirten Köse, “Biz, 2023 yılına kadar Antalya-Konya hızlı tren yapılır mı? diye düşünürken, Sayın Bakanımız Antalya-Konya, Antalya-Eskişehir hızlı tren çalışmalarının 2016 yılında başlayacağının müjdesini verdi. Hızlı trenle çok daha ucuza, çok daha hızlı ve konforlu seyahat edebileceğiz. Bununla birlikte, tarımsal üretimlerimizi daha ucuz ve hızlı taşıyabileceğiz. Antalya turizm kenti olduğu kadar aynı zamanda bir tarım kenti. Hızlı tren sayesinde çiftçimiz, ürettiği ürünü daha hızlı ve ucuza taşıyacak. Bu da maliyetlerin düşmesini ve çiftçimiz daha fazla kazanmasını sağlayacak” şeklinde konuştu.
Döşemealtı İlçesi’nde çeşitli ev ziyaretler gerçekleştiren ve mevlit merasimlerine de katılan Köse, Orman, Tarım ve Çevre Çalışanları Birliği Derneği’nin Ekşili Göletindeki kahvaltısına katıldı. Döşemealtı’nda evliliğe ilk adımı atan Gülizar Kök ve Abdullah Akıncı çiftinin nişan merasimlerinde genç çifti yalnız bırakmayan Köse, nişan yüzüklerini taktığı çiftin birlikteliklerinin uzun yıllar devam etmesi temennisinde bulundu.