Orman ve Su İşleri Bakanlığı eski Müsteşar Yardımcısı AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Dr. Mahir Küçük, 13 yıllık AK Parti iktidarı ile ülkemizin yakaladığı hızlı kalkınma hamlesinin devamı için 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu söyledi.
Memur Sendikaları Konfederasyonu (Memur-Sen) Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kara ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Dr. Küçük, Türkiye’nin önüne konan bütün engellerin aşılarak, ileri demokrasi ülkelerinin seviyelerine ulaşmak için ekonomik kalkınma hızının çok daha fazla artırılması gerektiğini, bunun içinde birlik beraberliğimizi bozmadan inançla, azimle ve kararlılıkla çok çalışılması gerektiğini kaydetti.
Trabzon’un sokaklarında vatandaşlarla, işyerlerinde esnaf ve sanatkarlarla, dernekler, vakıflar, birlikler gibi bir çok sivil toplum kuruluşları dahil tüm taraflarla görüşmeye çalışan, onların dert ve problemlerini dinleyen deneyimli bürokrat Dr. Küçük "Yeni Türkiye’nin kurulması için, muasır medeniyetler seviyesine ulaşmamız için ve özellikle çocuklarımız ve gelecek nesillerimizin bekası için, her türlü entrikalarla ülkemizi karıştırmaya çalışan iç ve dış mihraklara, 7 Haziran seçimlerinde mutlaka tek yumruk halinde bu asil milletin duruşunu göstermemiz gerekiyor” dedi.
Ülkemizde son yıllarda AK Parti iktidarımızla birlikte, temel hak ve hürriyetler konusunda, ileri demokrasi alanında çok önemli mesafeler alındığını belirten Dr. Küçük, "Yapılan bu düzenlemeleri yeterli bulmuyoruz, insanımız çok daha iyilerine layıktır. Her şey insanımız için, her hizmet insanımızın refaha ulaşması, daha rahat hayat sürmesi içindir. Ehliyeti, liyakatı, çalışma disiplinini öne alan uygulamalarımız ile makamını koruyan değil halkına hizmet eden, bu hizmeti hakka hizmet sayan, vatandaşın derdine deva olan, gerektiğinde inisiyatif kullanabilen bilgili, birikimli, bilinçli ve o kadarda çalışkan bir nesille inanın bu yüce millet tarihinde olduğu gibi inşallah yine hak ettiği yerlere gelecektir" diyerek sözlerine son verdi.
Memur-Sen Trabzon Şube Başkanı Mehmet Kaya da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Bütün çabamız, memurlarımızın hak ve yaşam kalitelerinin yükseltilmesini sağlayarak, halkımıza daha iyi hizmet vermelerini temin etmektir” şeklinde konuştu.