Genç Birlik Kütahya Şube Başkanlığı’na yerel ve genel merkezin istişareleri sonucu atanan Muhammet Demir, görevi Kurucu Şube Başkanı Aydın Başbey’den devraldı.
Genç Birlik Kütahya Şubesi yönetim kurulu üyeleri ve Kütahya’da sivil topluma gönül veren gençlerin katılımıyla gerçekleştirilen devir teslim töreninde duygulu anlar yaşandı.
Kurucu Şube Başkanı Aydın Başbey, “2013 yılının Nisan ayından itibaren bugüne kadar gençlerin yerelde ve ulusalda ülke meselelerine vakıf olmasını sağlamak amacıyla, bir dalını da Kütahya’da yeşerttiğimiz bu hareketin artık çiçek verme zamanıdır. Bu noktada ismi ile müsemma teşkilatımızda -yeni bir dinamizm- adına ve hayat ajandamızdaki bir takım değişiklikler sebebiyle başkanlık görevimizi Muhammet Demir kardeşimize devrediyoruz, kendi içimizden yetişen bir arkadaşımızla yolumuza devam edeceğimiz için mutluyuz. Kardeşimize ve yeni ekibe muvaffakiyetler diliyoruz" dedi.
Yeni Şube Başkanı Muhammet Demir de, “Dünden bugüne samimiyet eksenli tavrımızla Kütahya’da belirli bir mesafe kat ettiğimize inanıyoruz. Genç kardeşlerimizin birlik şuurunda hareket etmesi için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Geçtiğimiz dönemlerde organize ettiğimiz seminerler, söyleşiler, kısa süreli kültür gezileri ve okumalar kaldığı yerden devam edecek. Aynı zamanda proje bazlı ve genel merkezimiz ile birlikte yürüteceğimiz çalışmalara da başlayacağız” şeklinde konuştu.
Son olarak bu davanın ve Genç Birlik ailesinin bir neferi olduğunu ifade eden Demir, göreve layık gördükleri için herkese teşekkürlerini dile getirdi.(EFE)