Mizah Sanatı Derneği Gugulumdakiler Tiyatrosu 2015 sanat sezonuna komedi oyunu ile giriyor.
Kısa adı MİZAHDER olan Mizah Sanatı Derneği’nin Gugulumdakiler Tiyatrosu 2015 sanat sezonu için tiyatro severlere yine bir komedi oyunu hazırladı. 26 Ocak 2015 tarihinde Trabzon Devlet Tiyatrosu Haluk Ongan sahnesinde tiyatro severlerle buluşacak olan Gugulumdakiler Tiyatrosu “Biz Bunu Çok Düşündük” isimli oyun ile yeni sezona perdelerini açacak.
Dernek üyelerinden Tamer Küçük’ün yazdığı, Ali Kemal Yılmaz’ın yönettiği oyunda Ali Kemal Yılmaz, Hüseyin Sabri Kurtuldu, Tamer Küçük, Murat Aşar, Erkan Yüce, Şükrü Üçüncü, Kübra Genç, Adnan Cemil Müftüoğlu, Mahmut Mutaf, Canan Güney, Yasemin İnan rol aldılar. Oyunun kostüm ve makyajı Elvan Hayali Demirci, ışık ve sesi Mustafa Bayrak, Emre Yeşilyurt, dekoru Ali Kemal Yılmaz ve Mahmut Mutaf yaparken, görsel tasarımlarını Bülent Sümer, fotoğraflarını Mustafa Reşat Sümerkan çekti.
Gugulumdakiler Tiyatrosu, son iki sezondur sahneye koyduğu dram-komedi tarzı oyunlarla bir mizah olgusu oluştururken, hem düşündüren, hem de güldüren oyun konsepti ile tiyatro severlere keyifli anlar yaşattı.