Karabağlar Kent Konseyi yürütme kurulu toplantısına katılan Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Karabağlar için birlik ve beraberlik mesajı verdi. Yapılacak olan projeleri yakından takip eden ikili, Karabağlar’ın sorunlarını çözmek için ellerinden geleni ortaya koyacaklarını ifade ettiler.
Karabağlar Kent Konseyi merkezinde düzenlenen ve Prof.Dr .Adnan Oğuz Akyarlı yönetiminde toplanan Karabağlar Kent Konseyi yürütüme kurulunun önemli iki konuğu vardı. Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç ve Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, kent konseyi yürütme kurulu toplantısına katılarak üyelerle sohbet etti, projeleri yakından inceledi. Karabağlar Kaymakamı Mehmet Sadık Tunç, belediye ile çok uyumlu çalıştıklarını belirterek kendilerine her konuda yardımcı olan Başkan Selvitopu ve belediye personeline teşekkür etti. Kent konseyi üyeleriyle sohbet etmek ve tanışmak için geldiğinin altını çizen Kaymakam Tunç, “Yürütme kurulu üyelerinin taleplerini aldık, sorunları yakından takip ettik. Bundan sonra da Karabağlar’daki sorunları çözmek için ortak projeler üreteceğiz” dedi.
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da kaymakamlığın ilçedeki her sorunda yardımcı olduğunu ifade etti ve kaymakamlıkla uyumlu çalıştıklarını söyledi. Karabağlar’ın gelişme potansiyeli en yüksek ilçe olduğunu belirten Selvitopu, “Karabağlar, kendisini yenileyecek bir ilçe. Bu bizim için büyük şans. Üzerimize düşen bunu hızlandırmak. Merkezi yönetim ve yerel yönetim üzerine düşen görevleri yaparsa Karabağlar değişir. gelişir” ifadesini kullandı.
ilçe Milli Eğitim Müdürü Halit Aslan ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Haluk Karaca ve Karabağlar Belediyesi meclis üyelerinin de katıldığı toplantıda, Kent konseyi Başkanı Prof. Dr. Adnan Oğuz Akyarlı ise, Karabağlar’da ortak projeler üretmeye devam edecekleri mesajını verdi.