Süper Lig’e çıkması kesinleşen Osmanlıspor, Ankara’da coşkulu şekilde karşılandı. Kulüp başkanı Osman Gökçek, Süper Lig’de iddialı bir ekip kurmaları gerektiğini belirterek, "Bizim hedefimiz Avrupa’da yer almak" dedi.
PTT 1. Lig’in 33. haftasında Antalyaspor’u deplasmanda 4-3 mağlup eden Osmanlıspor bitime bir hafta kala Spor Toto Süper Lig’e yükseldi. Osmanlıspor’u Antalya dönüşü Esenboğa Havalimanı’nda yüzlerce taraftar karşıladı.
COŞKUYLA KARŞILANDI
Havaalanı çıkışında tişörtlerinde ’Osmanlıspor 2015’ yazılı taraftarlar, ellerinde flamalar taşıdı.Taraftarların büyük bir coşku ile karşıladığı Osmanlıspor, üstü açık bir otobüse binerek havaalanından ayrıldı. Otobüsün havaalanından çıkmasıyla taraftarlar meşaleler yakarak, konvoy oluşturdu.
"KUTLAMA BUCASPOR MAÇINDA"
Osmanlıspor Başkanı Osman Gökçek, haksız bir şekilde takımlarının ligden düşürüldüğünü belirterek, bütün futbolculara, teknik heyete teşekkür etti. Gökçek, kendilerini ciddi bir konvoyun beklediğini söyleyerek, "Önünüzdeki hafta Bucaspor maçı var. Esas kutlamamızı Bucaspor maçı da yapacağız" ifadelerini kullandı.
"HEDEFİMİZ AVRUPA’DA YER ALMAK"
Gökçek, Süper Lig’de hedeflerinin ne olacağı sorusuna ise, "Süper Lig’de ayakları yere basan bir takım kurmak zorundayız. İnşallah Osmanlıspor ligdeki hedefi üst sıralar olacaktır. Bizim hedefimiz Avrupa’da yer almak. İnşallah bunu da zaman içinde başaracağız" şeklinde konuştu.