Türkiye Sanayici İş Kadınlarıve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy bir dizi temaslarda bulunmak üzere Gaziantepe geldi Nezaket Emine Atasoy Gaziantep Valisi Erdal Ata’yı ziyaret etti.
Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy Gaziantep Valisi Erdal Ata’yı ziyaret etti. Gaziantep’de olmaktan duymuş olduğu memnuniyeti dile getiren Atasoy, "Gaziantep hoşgörü insanıyla, misafirperver halkıyla Türkiye’nin en büyük 5 organize sanayi bölgesiyle üretken sanayi kuruluşlarıyla başta Güneydoğu bölgesinin olmak üzere Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden birisi olmuştur. Bizler Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu olarak Gaziantep şehrine çok önem veriyoruz. Gaziantep şehri sanayisiyle, tüm sermayesinin Türk sanayisinin ve Türk Halkının gururu olmuştur" dedi.
Gaziantep Valisi Erdal Ata, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Nezaket Emine Atasoy’u kabulünde yapmış olduğu konuşmasında, "Öncelikle Gaziantep şehrine yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı size teşekkür ederim. Gaziantep şehri ve Gaziantep Halkı için söylediğiniz sözler bizi ziyadesiyle memnun etmiştir" dedi.
Ata, Türkiye Sanayici İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu’un faaliyetlerine ve çalışmalarına değinerek, "Çalışmalarınız başta Gaziantep’e ve Türkiye’ye, Gaziantep ve Türkiye’nin kalkınmasında ve bölgenin gelişmesinde katkı sağlıyor. Sivil Toplum Kuruluşlarımız demokrasinin ve bir ülkenin olmazsa olmazlarındandır" diye konuştu.