GÜMÜŞHANE (AA) - Gümüşhane Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

Vali Yücel Yavuz başkanlığında, Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Şerif Bayraktar ve İl Genel Meclisi üyeleri Zülfikar Bal, Mustafa Adil Gürses ve 93 köyün muhtarı katıldı.

Birliğin, köylere destek projelerinin uygulanması başta olmak üzere hem Gümüşhane'de hem de ülke genelinde çok güzel hizmetler yaptığını belirten Yavuz, "Birlik, çok önemli çalışmalara imza attı. Tartışmasız bu durum uyumlu, gayretli ve özverili çalışmanın sonucudur. Köylerdeki vatandaşlarımızın da memnuniyetlerini her gittiğim yerde görüyorum" dedi.

Yavuz, köylerdeki eksikleri ve yapılması gerekenleri tartıştıklarını vurgulayarak, "Sizlerin de gayretiyle birlikte el değmedik köyümüz kalmayacak. Mutlaka her köye dokunulacak. Göreve geleli 10 ay oldu. Her şey iyi niyetli şekilde çözülmeye çalışılıyor. Coğrafi şartlar nedeniyle sabırlı ve metanetli şekilde işlerimize bakacağız" diye konuştu.

Toplantı, 2015 yılı yatırım programı ve 2014 yılı kesin hesabının görüşülüp kabul edilmesi ve üye seçiminin ardından tamamlandı.