OMÜ Kurupelit Kampüsü İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi önündeki halı sahada İlahiyat Fakültesi mezuniyet töreni düzenlendi. Törene, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şenol Eren, OMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevilhan Mennan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin Peker, öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı. 
Törenden önce bir konuşma yapan OMÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Akan, “Özellikle İlahiyat Fakültesi mezunu olmak omuzlarınıza ağır bir yük yükledi. Bilgi sahibi olan o bilgiyi aktarmakla, paylaşmakla mesüldür. Dolayısıyla ne kadar çok bilgi sahibiyseniz o kadar çok sorumluluk sahibi olursunuz. Güzel bir fakültede güzel bir kampüste 5 yılınız geçti. Bundan sonraki hayatınızda örnek birer insan olacaksınız. Bundan sonraki hayatınızda sizlere başarılar diliyorum” dedi.

“BİRİMİZİN BAŞARISI HEPİMİZİN BAŞARISI OLACAK”
Mezun olan öğrenciler adına bir konuşma yapan Büşra Koçak, “Bize hocadan öte anne babalık yapan hocalarımıza öncelikle teşekkürü bir borç biliriz. Değerli ailelerimiz, her zaman yanımızda oldunuz, biz yorulduk siz yorulmadınız. Bizler sizin bu emeğinizin karşılığını ömür boyu yapacağımız güzel hizmetlerle vermeye çalışacağımıza söz veriyoruz. Değerli arkadaşlarımız, yarın başka okullarda, başka görevlerde olabiliriz ama birimizin hüznü hepimizin hüznü birimizin başarısı hepimizin başarısı olacak” diye konuştu.