Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitim Sen Nevşehir Şubesi üyeleri vadi yürüyüşünde bir araya geldi.
Türk Eğitim Sen tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen “Bir Bahar Günü Vadide Birlikte Yürümek” temalı yürüyüş hafta sonu yaklaşık 200 eğitimcinin katılımı ile Göreme’de bulunan Kılıçlar Vadisinde gerçekleştirildi.
Sabah erken saatlerde gerçekleştirilen yürüyüşte katılımcılar yaklaşık 4000 metre uzunluğundaki vadi de yürüdü. Yürüyüş sonunda katılımcılara sendika yöneticileri tarafından kahvaltı ikramında bulunuldu.
Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, “Amacımız yıl boyunca okullarda eğitimin tüm yükünü ve sorumluluğunu üzerinde hisseden arkadaşlarımızın doğada hem stres atmalarını sağlamak, hem de birbirimizi tanımak maksadıyla bir gün geçirmek. Sendika olarak üyelerimizle bir araya gelmek, sosyal ve kültürel etkinliklerin içerisinde bulanabilmektir. Geçen haftalar içerisinde üyelerimizin mali ve özlük haklarının iyileştirilmesi yönündeki çalışmalarımızın yanında sosyal ve toplumsal duyarlılık gerektiren projeleri gerçekleştirdik. Bu hafta da vadi yürüyüşünü hep birlikte gerçekleştiriyoruz. 1 ay içerisinde 100 kurumumuza ziyaret gerçekleştirdik, ziyaretlerimiz ve çalışmalarımız sürecektir. Türk Eğitim Sen; üyelerinden aldığı güç ile çalışmalarına devam edecek, masa başı ve protokol sendikacılığı yapmayacaktır” dedi.