AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, Ceyhan Ziraat Odası (CZO) başkanlığına seçilen Muhammet Bulut ve yönetimine ’hayırlı olsun" ziyaretinde bulundu.
CZO binasında gerçekleşen ziyarette konuşan Bulut, çiftçinin aldığı mazot, gübre, pamuk desteklemelerinin artması gerektiğini belirterek, "Artık çiftçi olarak pamuk ekemez duruma geldik. Pamuk desteklemelerinin mısır ekiminden önce açıklanırsa çiftçilerimiz buna göre planlamasını yapacaktır. Aksi takdirde Çukurova’da istenilen oranda pamuk ekimi gerçekleşmez"dedi.
Bulut, ekonomik anlamda zor bir süreç yaşayan İlbeyli Beyteks’in Ceyhan ekonomisi için çok önemli olduğunu ve bu işletmenin yaşatılması gerektiğini, il başkanı Yeni’den bu kuruluşa destek olmasını istedi.
Tarım alanındaki taleplerini yetkili mercilere ileteceklerini dile getiren AK Parti Adana İl Başkanı Fikret Yeni, "İlbeyli Beyteks için Ankara’da gerekli mercilerle ilçe başkanım Süleyman Ulu ile beraber görüşmeler yaptık. Beyteks’in Ceyhan’da yaşamasını, çalışmalarına devam etmesini bizde istiyoruz. En kısa zamanda Beyteks’in yaşadığı sorunları aşacağını düşünüyorum" dedi.