CLK Akdeniz Elektrik Perakende Satış AŞ Genel Müdürü Halit Bakal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında koltuğunu Melahat Faraçlar Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Zehra İpek’e bıraktı.
Bakal, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla öğrencileri makamında ağırladı. Koltuğunu İpek’e devreden Bakal, bugünün gençlerinin yarının gençleri olacağını belirterek, koltukların ilerideki sahiplerinin çocuklar olacağını söyledi. Çocukların gelecekte kendilerinden çok daha başarılı işlere imza atacağını kaydeden Bakal, tüm çocukların bayramını kutladı.
Koltuğa oturan Zehra İpek, CLK Akdeniz Elektrik ailesi adına tüm çocukların bayramını kutladı.
CLK Akdeniz Elektrik AŞ. Genel Müdürü olarak, müjdeli haberlerinin olduğunu aktaran İpek, “ Bu gün şirket olarak başlattığımız güzel bir kampanyayı sizlere açıklayacağım. Bugünden başlamak üzere yıllık elektrik tüketimi 4000 kwh ve üzeri olan elektrik tüketicilerinin bir aylık elektrik faturalarının şirketimizce karşılanmasına karar verdik. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerimiz 4 Haziran 2015 tarihine kadar CLK Akdeniz Elektrik Müşteri Hizmet merkezlerine uğrayarak, bu kampanyadan faydalanacaklardır. Ayrıca bireysel ve kurumsal müşterilerimize çok daha yakın olup daha kaliteli hizmet vermek adına hizmete koyacağımız ve Türkiye’de ilk olacak uygulamamızı da çok yakında sizlere duyuracağımız ve yakın bir zamanda elektrik faturalarınız arkasında bu konu hakkında gerekli açıklamalar bulunacak” açıklamasını yaptı.
İpek, dini ve milli bayramlarda elektriği kesik ailelerin, elektriğini ya o günlüğüne ya da sınırsız açacağını sözlerine ekledi.
Bakal, İpek’e bir kitap ve plaket takdim etti.
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Murat Yiğit’de koltuğunu Ünsal İlkokulu öğrencisi 10 yaşındaki Ali Aytaç Şahin’e bıraktı.
Şahin, yeni görevinde işçi sağlığı ve iş güvenliği tedbirlerine önem verilmesini istedi.
Kalitenin arttırılması noktasında sürekli araştırma içerisinde olunmasının talimatını veren Şahin, hoşgörü ve saygının ön planda tutulmasını talep etti.
Yiğit, 23 Nisan’ın Türkiye’de coşkuyla kutlandığını ifade ederek, “ Çocuklarımız hepsi bizim için değerlidir. Hepsi birer hazine, onların düzgün yetiştirilmesi çok önemlidir. Biz CLK ailesi olarak, geleceğe önem veriyoruz. Hepimiz bir aileyiz” dedi.
Yiğit, günün anısına Şahin’e kitap ve plaket takdim etti.
23 Nisan sebebiyle Aksu, Muratpaşa, Konyaaltı,Kepez, Döşemealtı Müşteri Hizmet Merkezleri’nde de (MÜHİM) CLK tarafından vatandaşlara ücretsiz bayrak dağıtıldı.